onsdag 27 juli 2016

Loppis på Västkustens koloniområde

Stor loppis med flera försäljare. Kläder för vuxna och barn, husgeråd, porslin, retro, kuriosa, prydnadssaker, krukor, växter, textilier, småmöbler, friluftsartiklar, verktyg, trädgårdsutrustning och mycket mer.

Tid & plats

14 augusti kl 10-14, Västkustens koloniområde, Fackelrosvägen 8 (Limhamn), Malmö
Loppisen är på det stora trädäcket, ca 30 meter in på området, skyltar finns.


Praktisk info

  • Loppisen hålls även vid regn (i stort tält).
  • Buss: Buss 4 mot Bunkeflostrand, hållplatsen heter "Hammars parkväg". Gå i bussens färdriktning ca 50 meter, sväng höger in på Strandåsvägen, gå ca 150 meter, sväng vänster in på Fackelrosvägen. Du ser grinden till området rakt fram.
  • Med bil: Skyltning från Kalkbrottsgatan/Strandåsvägen. Observera att det inte är tillåtet att parkera inne på området för icke-kolonister. Ställ bilen ute på gatan, utanför grindarna till området.

Vill du som kolonist stå och sälja?

Kontakta Karin W (stuga 65) på 070-5361059. Först till kvarn för att stå inne i tältet och med föreningens bord. Tar platserna slut går det naturligtvis bra att vara med ändå om du säljer från eget bord/filt.
Vi efterlyser också personer som vill baka och eller hålla i fikaförsläjning den dagen - det brukar vara mycket populärt! Kontakta Karin om du vill hjälpa till med detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här.